HAKAN İLAÇLAMA ANTALYA İLAÇLAMA

    Misyonumuz, haşere problemi olaran müşterilerimize profesyonel böcek ilaçlama hizmeti vererek memnuniyeti sağlamak ve temiz ortamlar oluşmasına yardımcı olmaktır.Geçmişin verdiği tecrübe ve profesyonellik ile haşere mücadelesinde %100 sonuç almaktayız. İlaçlama şirketimiz özel eğitimlerden geçmiş personelleri ve böcek ilaçlama uygulamalarında kullanılan özel ilaçlar ile güvenirliliğini kanıtlamıştır. Kullanılan böcek ilaçları sağlık bakanlığından onaylı olup, ziraat mühendislerimiz tarafından periyodik olarak kontrol ve gelişmeye tabi tutulmaktadır. İlaçlama şirketleri arasında yaptığı yenilikler ve gelişmeler ile her zaman "öncü kuruluş" konumunda olmuş, büyüyen müşteri portföyü ve hizmet alanlarıyla da örnek olmuştur. 2011 yılında hizmet bölgeleri arasına ANTALYA ilinin bütün ilçe ve semtlerine 7/24 kesintisiz ekonomik ilaçlama hizmeti sunmaktadır.

KENE İLAÇLAMA ANTALYADA KENE İLAÇLAMA

    Kene haşeresi görünüm olarak alttan ve üstten basık şekilde görünen ve kan emerek beslenen zararlı bir canlıdır. Kene insanlar ve hayvanlar için oldukça tehlikeli bir haşere türüdür. Kenelerin karın kısmı çok esnektir ve kan emdikçe şişerler. Kene kendi ağırlığının ortalama 100 katı kadarını emebilir. Keneler genellikle kahverengi ve kızıl renkte olur fakat yine de renkleri türlerine göre değişir. Kene beslenmesini insanlardan ve hayvanlardan kan emerek sağlar. Özellikle yaz aylarında çayırlık, ormanlık ve piknik alanlarında yaşar ve bu alanlar üzerinden insanlara yapışarak kan emme işlemini gerçekleştirir.

 AKREP İLAÇLAMA ANTALYADA AKREP İLAÇLAMA

    Akrep, dünyanın her yerinde görülebilen, boyu ortalama 5 cm olan canlıdır. Renkleri genellikle siyah, kahverengi ve kırmızı olan akrepler yüzlerce türü bulunur. Akrep beslenmesini doğal ortamlarda bulunan küçük böcek türleri ve leşleriyle sağlar. Akreplerin özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında yağmurların sık yağması nedeniyle yuvaları bozulur. Yuvası bozulan akrepler bu durum karşısında kendilerine güvenli bir yer bulmak amacıyla insanların yaşam alanlarına yönelirler. Akrep ahşap binaların içinde, binaların çatılarında, moloz yığınlarının arasında ve depolarda yaşayan zehirli bir canlıdır.

 

PİRE İLAÇLAMA ANTALYADA PİRE İLAÇLAMA

    Pire, eklembacaklılar grubundan kan emerek beslenen küçük bir haşeredir. Pirelerin boyları ortalama 3-6 mm arasında değişir. Hareketini zıplayarak sağlayan ve kan emerek beslenen pireler, canlılar için oldukça zararlı canlılardır. Rengi çoğunlukla kahverengi ve kırmızı olan pire canlısı, üç evrede oluşumunu tamamlar. Pirenin bu evreleri yumurta, larva ve pupa şeklindedir. Çok güçlü bir zıplama yeteneğine sahip olan pireler, yaklaşık 50cm dikey, 50cm de yatay olarak zıplayabilirler. Pire haşeresinin 6 tane bacağı vardır ve bu bacakların 4 tanesi ön 2 tanesi ise arka kısımlarında yer alır.

FARE İLAÇLAMA ANTALYADA FARE İLAÇLAMA

    Fare, omurgalı canlılar sınıfından kemirgen bir hayvandır. Memeliler canlılar grubunda incelenen fare, doğurgan bir canlıdır. Çok elastik vücut yapısına sahip olan fareler bu nedenle küçük deliklerden bile rahatlıkla girip çıkabilirler. Çok hızlı koşabilen farelerin 4 tane ayağı vardır. Burunları ise koku almada çok keskindir. Bu nedenle besinler yerlerini kolaylıkla bulabilirler. Arka kısımlarında ise uzun ince bir kuyruk bulunur. Bazı fare türlerinde ise kulakları kafalarından daha büyüktür. Bu özellik çevredeki sesleri çok net duymalarına yardımcı olur. Farelerin en önemli özelliklerinden birisi çok güçlü ve keskin bir diş yapısına sahip olmalarıdır.

BÖCEK İLAÇLAMA ANTALYADA BÖCEK İLAÇLAMA

    Böcek ilaçlama uygulaması, profesyonel ve yasal çalışan böcek ilaçlama şirketleri tarafından yapılan ciddi bir uygulamadır. Böcek ilaçlaması, ilaçlama konusunda bilgi sahibi olmayan kişilerce yapılması durumunda, hayati tehlike oluşturmaktadır. Sağlık Bakanlığı onaylı, yasal ve profesyonel çalışan böcek ilaçlama şirketleri, doğru ekipman ve doğru ilaç kullanımı ile sizlerin böcek ve haşere sorununuza kısa sürede çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır. Yasal çalışan böcek ilaçlama servislerinin kullandıkları ilaçlar etkili olup, aynı zamanda sağlık bakanlığı onaylı ilaçlardır.